The hangover (2013)
Regia: Todd Philips
Distributie: Bradley Cooper, Ed Helms, Zack Galiafianakis
Nota IMDB: 6.2
               Asa cum era de asteptat, a treia parte nu s-a ridicat la nivelul primelor doua. Chiar daca cei trei magnifici se intorc in Las Vegas acolo unde a inceput totul, povestea pare trasa de de par si chinuita. Zack Galifianakis a dus filmul in spate, iar scenele lui chiar au provocat reactii in sala. In rest, in afara de faptul ca Bradley Cooper arata din ce in ce mai bine, nimic nu m-a dat pe spate. Scenele parca erau facute in asa fel incat sa scoata cu clestele un ras (fortat) de la spectator.
               Poate daca pastrau aceeasi idee de “hangover” aveau mai mult success.  Ken Jeong (Mr Chow) a avut contributia lui la film, dar personajul nu si-a pastrat acelasi farmec din primele doua. Cea mai buna scena a filmului a fost ultima, care ar fi putut fi lejer punctul de pornire pentru a treia parte. Cred ca ar fi fost mai simpatic chiar daca oamenii se asteptau deja la  o astfel de abordare.
               Ecranizarea pare fortata din toate punctele de vedere, asa ca pentru cei care nu l-au vazut pana acum, nu va duceti cu prea mari asteptari. Probabil o sa va relaxati, o sa aruncati si cate un zambet/ras ici-colo, dar cu siguranta nu o sa va distrati ca la primele doua.